Impulsa't

Vols un canvi professional?
T’acompanyem en el teu creixement professional

L’APGCC és una plataforma d’impuls professional per a les persones que treballen dins del sector cultural. A través de diferents projectes en marxa, l’Associació pretén potenciar i facilitar els canvis laborals i les millores en la teva carrera. Actualment tenim en marxa tres plataformes d’impuls diferents: el programa de mentoria, la borsa laboral i les jornades professionals.

PROGRAMA DE MENTORIA
Impulsem la teva carrera professional
Des de 2018 la comissió de Desenvolupament Professional de l'APGCC promou un programa de mentoria i acompanyament adreçat a professionals de la gestió cultural.
És un programa per a persones sòcies, i s'hi pot participar de dues maneres: com a mentor/a o com a mentorat/da.
Es tracta de trobades personals entre professionals, que tenen com a objectiu donar suport i impuls de les carreres de les persones associades que ho necessitin.
Les convocatòries per al programa no estan obertes tot l’any, inscriu-te per a rebre informació i t’avisarem quan s’obri la propera.
Mentors/Mentores: són professionals amb una llarga i consolidada trajectòria dins del món de la cultura, que ajuden a orientar, a través de la seva experiència i coneixement del sector, les carreres professionals de les persones amb qui es troben.

Formes part de l'Associació?

Inicia sessió com a persona associada

NO formes part de l'Associació?

Uneix-te a l'Associació accedint aquí

Zona exclusiva per a persones associades.
Recorda que només les persones associades poden gaudir de tots els descomptes i avantatges de l'Associació

BORSA LABORAL
Recollim ofertes laborals publicades per empreses del sector públic, privat i tercer sector, amb l'objectiu d'afavorir la mobilitat i la transparència del mercat laboral en gestió cultural.

Si ets empresa, ens pots fer arribar la teva oferta. Si ets professional i formes part de l’Associació, pots consultar les ofertes que hi ha ara mateix.
L'Associació vetlla per la dignificació del sector a través de la cura i segmentació d'aquestes ofertes.
Jornades professionals

Generem espais de trobada per a professionals, en jornades organitzades per l’APGCC i que pretenen ser espais de reflexió i treball col·lectiu.

Jornada XOC

El XOC és una trobada per a professionals de la cultura, organitzada per l'APGCC, que se celebra a Barcelona i pretén generar un espai de reflexió i aprenentatge conjunt entorn de la professió i el sector de la gestió cultural.

Jornada Enllaç

La jornada Enllaç és una trobada anual, organitzada per l'APGCC en col·laboració de les associacions sectorials APCC, APdC, AADPC i TTP, que enllaça professionals de la gestió amb artistes de dansa, teatre i circ per a compartir eines i recursos per a la professionalització del sector cultural. És una jornada gratuïta per a persones sòcies.