Comptabilitat avançada
Formació online
Detall Cursos i tallers
Borràs | Data d'inici 15/02/2022 | Inscripció Oberta | Places Disponibles
Descripció
Trobem diferents eines comptables que ens ajuden a entendre els comptes anuals de l'empresa/organització. El compte de resultats, el balanç de situació,... com s’interrelacionen entre ells? Què volen dir? Com conèixer el valor patrimonial de l’empresa i la seva estructura? El balanç de situació ens donarà algunes respostes. Alhora, cal saber com avancen cadascun dels projectes i activitats de l’empresa. Quines són deficitàries, quines donen bons resultats? La comptabilitat de costos ens ajudarà a analitzar els projectes o activitats i saber quines són rendibles.

Programa
1. Aprenent a llegir el balanç de situació.
  • Què és
  • Anàlisi estàtic i dinàmic
  • Masses patrimonials
  • Principals relacions i indicadors
2. Compte de resultats i comptabilitat analítica.
  • Anàlisis dels principals costos de l’empresa/organització
  • Divisió en centres de responsabilitat
  • Costos directes i indirectes
  • Criteris d’imputació de costos
Coneixement
Aquesta formació es planteja com dues sessions online pràctiques i útils per ajudar a gestionar els recursos econòmics, actuals i futurs. Està pensat per microempreses, autònoms i altres tipus de professionals vinculats al món de la cultura no experts en gestió econòmica però que tinguin nocions bàsiques en la matèria o bé hagin cursat en algun moment el curs de Nocions bàsiques per entendre la comptabilitat.
Badges i certificacions
Les persones assistents a la formació podran demanar un certificat d'assistència on hi constin les dates i la durada del curs. Les persones que no es connectin a la sessió a l'hora i data acordades no podran sol·licitar aquest certificat.
Participen
Irene Borràs
Irene Borràs Garrido, llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra, Barcelona. Màster en Polítiques Públiques i Socials per la Idec - UPF. Direcció General de Màrqueting per ESADE. Més de 15 anys d’experiència en formació com a professora col·laboradora de la Fundació Pere Tarrés, Universitat Ramon Llull i Ajuntament de Barcelona, entre d’ altres. Consultora i experiència en el camp de la gestió econòmica, comunicació i captació de recursos.
Preguntes Freqüents
Quan rebré l'enllaç per a connectar-me a la formació online?

Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió. Normalment s'envia entre 6 i 24h abans de l'inici de la formació.

Amb quina plataforma s'imparteixen les formacions online?

Les activitats online normalment s'imparteixen de manera virtual a través de la plataforma Google Meet. En cas que no sigui aquesta aplicació, s'especificarà la plataforma a la informació del curs.

Necessito instal·lar-me alguna aplicació per a connectar-me?

En cas que l'aplicació s'imparteixi amb Google Met, no cal instal·lar-te res si et connectes a través de l'ordinador. T'enviarem un enllaç per correu electrònic i només t'hi has de connectar. Només en cas que et connectis a través del mòbil t'hauràs d'instal·lar l'aplicació de Google Meet o GMail prèviament.

Necessito càmera i micròfon per a fer les formacions online?

Per a les formacions online recomanem sempre disposar de càmera i micròfon per a connectar-se a les sessions. Tot i que no és obligatori, és més fàcil per a la persona que imparteix la formació empatitzar i connectar amb les cares que amb una pantalla negra. El micròfon acostuma a estar mutejat i només caldrà que l'obris per a intervenir.

Quin certificat obtindré quan acabi el curs?

En cas que hagis assistit a la totalitat del curs, un cop finalitzat, pots sol·licitar a través de correu electrònic un certificat d'assistència de la formació, on s'especifiquen les dates, el títol de la formació i el número d'hores.


Les persones que no es connectin a la sessió a l'hora i data acordades no podran sol·licitar aquest certificat.