Sergi Díaz Plaza

Junta Directiva | Vocal
Sergi Díaz Plaza
Sergi Díaz Plaza

Junta Directiva

Llicenciat en Humanitats per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Màster en Gestió Cultural per la Universitat de Barcelona (UB). Vaig iniciar la meva carrera professional a la consultora ICC (Investigació i Consulting cultural) i en el programa de beques d'assessorament a polítiques culturals municipals del CERC (Centre Estudis i Recursos Culturals de la Diputació de Barcelona).

A partir de l'any 2000 vaig formar part del Gabinet de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona fins que l'any 2003 i fins l'any 2008 vaig ser Coordinador de l'Ateneu Popular 9 Barris.

Des de l'any 2009 fins l'any 2013 dins el mateix l'Institut de Cultura de Barcelona vaig estar treballant en la coordinació del projecte de Fàbrica de Creació de Fabra i Coats i del projecte Fàbriques de Creació de Barcelona. I des de l'any 2013 fins a l'actualitat treballo com a tècnic a la Direcció de Cultura de Proximitat en la coordinació de la xarxa de centres cívics de Barcelona i, en els darrers dos anys, en la posada en marxa dels programes d'Ensenyaments artístics i projectes que vinculin cultura i educació.