Jordi Soler i Martí

Junta Directiva | Tresorer
Jordi Soler i Martí
Jordi Soler i Martí

Junta Directiva

Consultor estratègic d'empreses culturals, creatives i socials a Creable, on és director des de que la va fundar el 2008.

Llicenciat en Administració i direcció d'empreses i MBA per ESADE (URL), Postgrau en Cooperació cultural internacional (UdG) I Màster en Història i estètica del cinema (UdV). S'ha dedicat a acompanyar entitats, empreses i emprenedors per a desenvolupar models viables que garanteixin l'assoliment del seu propòsit. Va ser un dels pioners en l'estudi i la promoció de les indústries creatives el 2003 en el marc de la Fundació Interarts.

En aquest context, va crear el primer centre d'assessorament a emprenedors culturals i creatius.

Paral·lelament ha concebut projectes de promoció i foment del sector. Així mateix ha treballat com a gerent i productor executiu en l'audiovisual a Clack, Cromosoma i TV Flash (vinculada a Gestmusic) i va crear la productora de circ Camaleònica.

Ha estat formador en el camp de l'emprenedoria i la gestió d'empreses culturals i creatives per a Barcelona Activa (Programes Creamedia i Fet a mà!) i diversos màsters a la UIC, IDEC (UPF), La Salle Bonanova i la UdG.