Clara Garí Aguilera

Junta Directiva | Vocal
Clara Garí Aguilera
Clara Garí Aguilera

Junta Directiva

Historiadora de l’art, curadora, docent i artista. Directora des de la seva fundació del Centre de Creació Contemporània Nau Côclea de Camallera i del programa interdisciplinar de creació Grand Tour www.elgrandtour.net.

Te una trajectòria que uneix art i gestió on sovint s’ha mogut des del tercer sector de la cultura. Ha estat membre de diversos col·lectius artístics com l’Orquestra del Caos, Redarte, Corpologia, etc. Ha estat curadora de diverses exposicions i codirectora de festivals i cicles d’arts escèniques i música. Fa part de la junta de la Xarxa de Centres de Creació i Producció de Catalunya Xarxaprod. Va ser curadora del projecte HoritzoTV perspectives d’una altra televisió possible i dels encontres Blogs&Clubs xarxes socials i comunicació 2.0 La Capella , Insititut de Cultura de Barcelona.

Professora associada del Màster de Gestió Cultural UOC Durant 15 anys ha codirigit el projecte educatiu Shantidhara Pillalu a Chimallapali, Andhra Pradesh India. Col·labora habitualment amb diverses revistes internacionals sobre temes d’art i comunitat, performance, art i educació i nous comportaments artístics.