Agnès Fort Rocamora

Junta Directiva | Vocal
Agnès Fort Rocamora
Agnès Fort Rocamora

Junta Directiva

Llicenciada en Pedagogia en la UB, Màster en Intervenció en dificultats d'aprenentatge  a ISEP Barcelona, Especialització en Disseny de Projectes Culturals (UOC-UdG) i estudis  no reglats de música (piano, guitarra i cant). La producció i creació cultural per museus (i d’esdeveniments en general), el disseny de  contingut educatiu en àmbits diversos (educació ambiental, servei
educatiu de museus i educació musical), la intervenció educativa en infants i adolescents  amb trastorns de la conducta i l’aprenentatge i finalment, la música (com a músic,  manager i programadora), són les àrees principals on s’ha desenvolupat  professionalment. 

Com a responsable d’activitats socioculturals va desenvolupar - en els 8 darrers anys en el Museu Agbar- una àmplia experiència en el sector museístic i des de fa 15 anys ha estat cantant i corista (fixa o  col·laboradora puntual) de diferents i variats projectes musicals (de directe o d’estudi). Durant un llarg període va ser educadora de la potabilitzadora de Sant Joan Despí (d’Aigües de Barcelona) on va adquirir molta experiència en conduir visites a públic de tots els tipus (infantil, adolescents, i adults de tots els perfils).

Actualment coordina projectes de serveis musicals i té el seu propi projecte musical. L’educació segueix sent un dels seus eixos vocacionals i professionals.