Actualitat | APGCC

Data de publicació: 30-09-2021

Inici del programa de mentoria 2021

Aquest mes d'octubre arrenca la 4a edició del programa programa ImpulsA't, projecte de mentoria de l'APGCC
Data de publicació: 30-09-2021
Enguany el programa ImpulsA't de l'APGCC segueix creixent. En aquesta edició el programa de mentoria amplia el número de professionals a càrrec de les mentories, i equiparar-lo al de persones mentorades. D'aquesta manera es busca una major personalització en els acompanyaments professionals. Enguany, a més, s'incorpora al decurs del programa una sessió de networking i marca personals a càrrec de Rosa Alustrey, i a més les persones mentorades rebran una guia de recursos per reorientar-se professionalment.

A la primera edició, realitzada durant el curs 2018-2019, s'hi van acollir 6 persones, a la de 2019-2020 (finalitzada el passat mes de maig) la xifra es va incrementar en 12 professionals mentorades, i el 2020 fins a 19 persones mentorades amb 12 mentores, totes elles sòcies de l'APGCC. Enguany les 19 persones mentorades 13 dones + 6 homes estaran acompanyades per 17 professionals amb experiència que miraran d'orientar-los i fer l'acompanyament adient:

L’objectiu del programa és facilitar la transferència de coneixements entre professionals amb llarg bagatge i coneixement del sector i aquelles persones que necessitin d’un suport per definir o reorientar el seu propi itinerari professional, bé per voler introduïrse en el sector, o bé per reincorporar-se després d'un atur.

Tags: