Agenda | Arts escèniques

14-10-2021 fins al 17-10-2021

24a edició Fira Mediterrània de Manresa

Del 14 al 17 d'octubre de 2021
14-10-2021 fins al 17-10-2021
Localització: Manresa
Data de publicació: 21-07-2021
Les persones associades a l'APGCC tenen un 50% de descompte en l'acreditació PRO de la Fira (25€ una acreditació i inclou fins a 4 professionals inscrits).

Nova ÀreaPRO al centre de la ciutat
L’activitat professional de la Fira tindrà lloc en una nova àrea ubicada en ple centre de Manresa amb el Pati del Casino com a epicentre i espai relacional dels professionals que assisteixin a la Fira. Una ÀreaPRO, principal espai de trobada i intercanvi, que esdevé un punt de contacte i compravenda tant de les arts escèniques com de la música. L’eix professional s’estendrà des de la Taverna de la Fira fins a la seu de la Fira Mediterrània de Manresa (la Casa Lluvià), els Teatres Kursaal i Conservatori i l’Auditori de la Plana de l’Om, entre altres. 

La programació artística oficial inclou 65 propostes, amb 41 estrenes
La programació artística deixa enrere els 46 espectacles programats l’any passat i se situa en xifres del 2019, amb 65 propostes, de les quals 41 tenen caràcter d’estrena (sense incloure les de la secció off que enguany també recuperen presencialitat).

Jordi Fosas, director artístic, segueix el fil del seu projecte artístic i torna a centrar la seva proposta en tres grans eixos: joves (amb artistes emergents que parteixen de l’arrel com a matèria prima i que enguany tindran un protagonisme destacat), mirades (d’artistes del món contemporani que incorporen la mirada a l’arrel en les seves propostes) i present (centrat enguany en el binomi educació i cultura). Tot plegat, sense oblidar el treball de la Fira amb els 360 graus de l’arrel (partint del patrimoni i l’herència cultural, passant per la tasca de l’associacionisme que el connecta amb la societat, fins arribar al sector professional).


Venda d’entrades
  • Les entrades de la 24a Fira Mediterrània es posaran a la venda el 4 de setembre

Tags: