Convocatòries | Gestió cultural

20-07-2021 fins al 14-09-2021

Convocatòria d'Aportacions Reintegrables de l'ICEC

Del 20 de juliol al 9 de setembre de 2021
20-07-2021 fins al 14-09-2021
Localització: Tramitació online
Data de publicació: 20-07-2021
L’objecte és la concessió d’ajuts a projectes culturals dels àmbits de les arts escèniques, de l'audiovisual, del món editorial, del discogràfic i musical i dels videojocs que tinguin una temporalitat definida, que siguin econòmicament identificables i diferenciables dins l’activitat de l’empresa, i adreçats a la producció, distribució, comercialització o explotació de béns de consum cultural.

Aportacions reintegrables a plans de distribució de llargmetratges cinematogràfics
L’objecte és la concessió d’ajuts a plans de distribució de llargmetratges cinematogràfics per part d’empreses distribuïdores catalanes en el territori espanyol.
Termini per sol·licitar l’ajut: del 20 de juliol al 9 de setembre de 2021, ambdós inclosos.  

Aportacions reintegrables a la distribució i explotacíó d'espectacles
L’objecte és la concessió d’ajuts amb la tipologia següent:
  • Ajuts a projectes de distribució i explotació d’espectacles arreu de Catalunya, excepte Barcelona, dels àmbits del teatre, la dansa, el circ i la música en viu, tret dels concerts d’orquestres simfòniques.
  • Ajuts a projectes de distribució i explotació de gires de concerts d’orquestres simfòniques arreu de Catalunya. Als efectes d’aquestes bases, s’entén per concert d’orquestra simfònica l’executat per una orquestra d’un mínim de 12 músics.
  • Ajuts a projectes d'explotació d'espectacles dels àmbits del teatre, la dansa, el circ i la música en viu al municipi de Barcelona i fora de Catalunya
Termini per sol·licitar l’ajut: del 20 de juliol al 14 de setembre de 2021, ambdós inclosos.  


Aportacions reintegrables a projectes i plans editorials
L'objecte és la concessió d’ajuts a projectes i plans editorials íntegres o segmentats i adreçats a la producció tradicional o digital de productes editorials per a la seva comercialització.

Termini per sol·licitar l’ajut: del 20 de juliol al 9 de setembre de 2021, ambdós inclosos.  


Aportacions reintegrables a projectes en l'àmbit dels videojocs
L’objecte és la concessió d’ajuts per a projectes de l’àmbit dels videojocs que tinguin una temporalitat definida, que siguin econòmicament identificables i diferenciables dins l’activitat de l’empresa i que consisteixin en el desenvolupament, la producció, l'edició, la distribució, la comercialització o la difusió de videojocs.

Termini per sol·licitar l’ajut: del 20 de juliol al 9 de setembre de 2021, ambdós inclosos.  


Aportacions reintegrables a festivals i cicles musicals
L’objecte és la concessió d’ajuts per a festivals o cicles musicals que es duguin a terme a Catalunya. 
Termini per sol·licitar l’ajut: del 20 de juliol al 5 d'agost de 2021, ambdós inclosos.  


Aquests ajuts són de tramitació telemàtica obligatòria. Cal que eviteu navegar amb Internet Explorer versió 8 o inferior. Consulteu les condicions tècniques necessàries per fer els tràmits en línia a Tràmits gencat.

Tags: