Agenda | Música

Data de publicació: 07-07-2021

Obertes les acreditacions professionals per a la 33a edició del Mercat de Música Viva de Vic

La 33a edició se celebrarà del 15 al 18 de setembre de forma presencial
Data de publicació: 07-07-2021
L’activitat professional del MMVV es portarà a terme del 15 al 17 de setembre de 2021, de forma majoritàriament presencial però mantenint una finestra online que permeti el seguiment de determinades activitats i concerts de forma virtual.

Així mateix, es reprèn la part de festival a la ciutat amb concerts per a tots els públics en la franja de tarda i nit, i que tindran lloc els dies 17 i 18 de setembre.

S’ha dissenyat un format de Mercat professional segur que, com en passades edicions, sigui un punt de trobada de referència per a tots els agents del sector musical. Les eines canvien però se n'oferiran de noves per mantenir l’objectiu de desenvolupament comercial, intercanvi de coneixements i d’experiències, i creació de negoci.

El model plantejat parteix de les limitacions sanitàries actuals i té en compte una previsió de millora en la situació generada per la pandèmia de cara a setembre. Per tant, en funció de com evolucioni la situació sanitaria, aquest model s’anirà adaptant a la realitat del moment.

Ara per ara, es preveu una participació d’aproximadament 500 professionals durant els tres dies d’activitat presencial. El MMVV també oferirà la possibilitat de seguir algunes de les activitats professionals de manera virtual a través del web www.mmvv.cat.

Les persones sòcies de l'APGCC tenen un descompte del 50% en l'acreditació professional d'enguany. No et quedis sense plaça, fes l'acreditació.

El MMVV impulsa xarxes  professionals i genera nous espais de creació i intercanvi d’idees. Cada any dinamitza trobades professionals de diversos col·lectius, en forma de jornades tècniques, congressos, reunions i presentacions. Aquests espais de diàleg i reflexió sobre el sector de la música són uns dels trets distintius del Mercat de Música Viva de Vic, que des de fa 33 anys, el fa l’esdeveniment professional de referència al país. A nivell estatal, Vic és la plataforma que dóna veu a totes les Comunitats Autònomes, on s’hi presenten les seves propostes artístiques amb més projecció nacional, on es creen que presenten els seus grups, creen complicitats i generen espais de cooperació i intercanvi.

Tags: