Actualitat | Arts escèniques

Data de publicació: 29-06-2021

Habitar l’espai, lema de la represa de FiraTàrrega el 2021, marcada encara per les restriccions

FiraTàrrega tindrà lloc del 9 al 12 de setembre de 2021 i s'hi podran veure 50 espectacles. Entrades PRO Disponibles
Data de publicació: 29-06-2021
Aquest 2021 es reprèn l’activitat presencial a FiraTàrrega en una edició marcada encara per restriccions organitzatives que la caracteritzen com una edició extraordinària. Enguany, a més, es commemoren les 40 edicions de la Fira que només s’han vist interrompudes justament per la pandèmia que encara cueja. El leitmotiv de l’edició és Habitar l’espai un lema que pren tot el seu sentit en una convocatòria que recupera l’espai públic per a les arts escèniques, encara que sigui amb restriccions.

L’edició 2021 de FiraTàrrega vol assemblar-se tant com sigui possible a les convocatòries habituals. Així i tot, el plantejament organitzatiu que ha calgut fixar per començar a treballar l’edició amb antelació suficient, consultat amb els responsables del pla PROCICAT i validat pel Consell d’Administració de FiraTàrrega, preveu algunes limitacions:
  1. Definició de FiraTàrrega 2021 com una edició extraordinària, a la qual es recomana, més que mai, assistir havent planificat prèviament el recorregut i havent reservat entrada per als espectacles que es desitja veure, inclosos els de carrer.
  2. Tots els espectacles d’aquesta edició extraordinària són de pagament, a preus populars.
  3. Concentració de la programació de carrer en 4 grans espais delimitats amb control d’aforament i reserva prèvia, 3 dels quals funcionaran per franges de matí/tarda/vespre amb diversitat d’espectacles. No hi haurà programació oberta i de lliure accés pels carrers de la ciutat, excepte en una instal·lació fixa de gran format i lliure concurrència i en un audiovisual sobre els 40 anys que es projectarà a la paret de la parròquia.
  4. Limitació dels aforaments i de les condicions sanitàries i d’accés als recintes segons la normativa vigent al pla PROCICAT.
  5. La Zona d’Acampada només estarà operativa per a autocaravanes, amb reserva prèvia i control d’accés. Assortidor d’aigua, WC i dutxes.
  6. No s’oferirà programació musical al final de la jornada a l’Espai del Reguer.
  7. Amb tota probabilitat, els espectacles Off es concentraran en una única àrea, amb registre previ dels artistes i accés restringit per als espectadors, amb reserva prèvia obligatòria. En les properes setmanes s’acabarà de concretar aquesta logística específica que es farà pública a la web de FiraTàrrega.

Llegiu la notícia sencera aquí. Consulteu la programació a www.firatarrega.com

ESPAI PRO DE FIRA TÀRREGA
El pavelló firal La Llotja serà l’Espai Pro. El lloc de trobada, encontre i mercat internacional, amb reunions de contacte, mapeig del sector i accions de networking.

L'Espai Pro tindrà menys densitat a l'interior i noves localitzacions exteriors per garantir la trobada segura. L’acreditació professional podrà comptar amb un màxim de 2 persones per entitat, per permetre la presència del major nombre d’organitzacions.

Si vols saber com acreditar-te i què t’oferim, s'explica en 5 senzills passos, en aquest vídeo.

Els i les professionals acreditades ja es poden fer l'Agenda Pro i reservar les entrades per als espectacles.

Aquí tens el  Programa FiraTàrrega 2021

Tags: