Agenda | Arts escèniques

30-11-2021 fins al 02-12-2021

Mercartes 2021. Mercado de las Artes Escénicas

30 de novembre, 1 i 2 de desembre
30-11-2021 fins al 02-12-2021
Localització: Feria Valladolid
Data de publicació: 16-06-2021
Mercartes obre inscripcions gratuïtes del 16 de juny fins el proper 14 de setembre. A partir d'aquella data la inscripció costarà 35€.

La IX edició de MERCARTES, Mercado de las Artes Escénicas, torna al seu format presencial a Feria de Valladolid, del 30 de novembre al 2 de desembre de 2021. La fira enguany es farà en un pavelló de 8.000 m2, per tal de garantir la distància de seguretat i la implementació de tots els protocols sanitaris. A més, tant el mercat com el Foro Mercartes se celebraran de manera híbrida, compartint una intensa agenda de reflexió, sinergia i negocis.

En aquesta edició de tornada a la presencialitat MERCARTES ha aconseguit articular un equip de facilitadors i mentors (Extrella Mercartes, Padrinos y Madrinas) que acompanyaran expositors i professionals. Així mateix, per a incentivar les trobades, s'ha desenvolupat un innovador gestor de cites, que estarà disponible unes setmanes abans de l'inici de la fira.

A més de l'àrea de mercat, el 2 de desembre se celebrarà el Foto Mercartes, on es presentarà el Proyecto Niebla, que analitza el sector des de la legislació, els principals resultats de la taula Mercartes i l'Estudi de l'impacte de la COVID-19 en el sector.

Catalan Arts i Mercartes
Participa a Mercartes 2021 amb l'estand català. Inscriu-t'hi fins el 15 de setembre.
Ja et pots inscriure a l’estand català per participar a Mercartes 2021. Organitzat per l'ICEC sota la marca Catalan Arts, l’estand està obert a professionals, empreses, companyies i associacions catalanes de l’àmbit de les arts escèniques.

Com participar?
  1. Per participar a Mercartes 2021 cal formalitzar la inscripció a través del web de la fira: www.mercartes.es
  2. Un cop fet el registre a Mercartes, completa el Formulari d’Inscripció a l’estand. Per poder formar part dels materials promocionals de Catalan Arts, cal completar el formulari abans del 15 de setembre. Si ja et vas inscriure anteriorment a aquesta edició i ja has confirmat a Mercartes la teva inscripció per novembre del 2021, igualment cal que completis el nou formulari d'inscripció de Catalan Arts per participar a l'estand català.

Tags: