Actualitat | APGCC

Data de publicació: 31-05-2021

Recupera les entrevistes de 30 minuts amb...

Si et vas perdre el directe ara pots veure les gravacions
Data de publicació: 31-05-2021
30 minuts amb... és un cicle d'entrevistes curtes a professionals de la Gestió Cultural que pretén crear un espai de trobada online a través de l'apropament a un perfil destacable per la seva trajectòria o professió, que coneixerem més d'a prop, més personalment, a través d'una petita entrevista. 

En aquesta primera edició, la Comissió de Desenvolupment Professional ha fet tres entrevistes que ara es poden recuperar a través de les gravacions del canal de YouTube de l'APGCC.

Per accedir a les entrevistes pot fer-ho al final d'aquesta notícia o bé al nostre canal de YouTube

Data de l'entrevista: 27 d'abril de 2021
Carol Duran és gestora cultural, músic, sòcia de l'APGCC i actualment directora del Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona, així com del festival Folk homònim.
Condueix l'entrevista Cristina Abelló membre de la Junta Directiva de l'APGCC i de la Comissió de Desenvolupament Professional de l'APGCC.

Data de l'entrevista: 11 de maig de 2021
És antropòleg, gestor cultural i especialista en tecnologies de la informació i comunicació pel desenvolupament humà. Actualment forma part del Banc d'Experts de la UE/UNESCO en governança cultural i és director de l'Associació Civil Solar de Perú. 
Condueix l'entrevista Johann Kaucher, membre de la Comissió de Deselvolupament Professional de l'APGCC.

Data de l'entrevista: 25 de maig de 2021
Ballarí, coreògraf, gestor cultural i soci de l'APGCC. Ha estat al capdavant de projectes com el del Mercat de les Flors. Actualment dirigeix el Festival Grec de Barcelona.
Condueix l'entrevista Cristina Abelló membre de la Junta Directiva de l'APGCC i de la Comissió de Deselvolupament Professional de l'APGCC.

Tags: