Agenda | APGCC

20-05-2021 fins al 20-05-2021

Sessió pràctica sobre el Cens d'Artistes

Formació online. 20 de maig de 10:30 a 13:30 h.
20-05-2021 fins al 20-05-2021
Localització: Online
Data de publicació: 11-05-2021
El CONCA  i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya juntament amb les associacions professionals del sector cultural hem posat en marxa una campanya d’impuls al Cens d’Artistes de Catalunya amb l’objectiu de fomentar la inscripció de creadors i creadores culturals que viuen i treballen a Catalunya.

El Cens d’artistes de Catalunya constitueix un primer instrument de treball per cartografiar la creació artística del país i vol esdevenir una eina pionera per poder col·laborar, més endavant, en el desenvolupament de l’Estatut de l’Artista.
 
La recollida de de les dades ens permetrà  emprendre un treball exhaustiu de diagnosi del sector i d’avaluació de les mancances que pateix. Amb aquesta informació, es podran definir estratègies i directrius per planificar accions concretes que millorin les condicions professionals dels artistes i treballadors de la cultura.

Per aquest motiu hem organitzat aquesta sessió conjunta, per explicar què és el Cens d’Artistes, quins requisits s’han de complir per poder inscriure’s i en què ens pot ajudar com a professionals del sector cultural.

Participen: 

Margarida Troguet, Vicepresidenta del CONCA.
Ana Cintya Loayza Martín, Assessora Legal del CONCA.
Manuel Guerrero, Àrea Difusió i Cooperació Artística - Direcció General de Creació, Acció Territorial i Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Dijous 20 de maig a les 10:30 h.
Inscripció gratuïta: Aquí 

Organitzen: APGCC, APDC, TTP, APCC y AADPC

Tags: