Actualitat | Arts escèniques

26-05-2021 fins al 30-05-2021

Mostra d'Igualada

Del 26 al 30 de maig
26-05-2021 fins al 30-05-2021
Localització: Igualada
Data de publicació: 29-04-2021
Mostra Igualada, fira d'espectacles infantils i juvenils, és la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Un gran aparador dels millors espectacles, que aplega al voltant de 30.000 espectadors i 1000 professionals de mitjana en cada edició. Forma part dels sis Mercats estratègics de Catalunya, i s'emmarca dins Catalan Arts.

La Fira, prevista inicialment del 15 al 18 d’abril, ha canviat les dates apostant per aconseguir la màxima presencialitat possible en l’exhibició dels espectacles i es celebrarà del 26 al 30 de maig. S'està treballant en diferents formats per poder celebrar l’esdeveniment, sigui quina sigui la situació pandèmica de la Covid-19 en les dates previstes.

 Amb l’eslògan d'aquest any ‘Mires o veus?‘, la Mostra Igualada 2021 convida a percebre diferent el que ens envolta.

Consulta aquí toda la programació.


Acreditacions professionals Mostra Igualada 2021

En un edició que encara estarà marcada per les possibles restriccions imposades pel Procicat a conseqüència de la Covid-19, enguany ens veiem obligats a replantejar tan el sistema d’inscripció com les trobades i activitats professionals:

  • Depenent de la naturalesa de l’entitat (si és entitat programadora o no) es podrà accedir a un tipus d’acreditació o a un altre.

  • Referent a l’apartat professional, malgrat tota la programació d’espectacles sigui presencial, es substitueix la Llotja física per la Llotja Virtual, un espai que afavorirà l’assistència del màxim de professionals tan catalans com estatals i internacionals, i que, a més de directori de professionals, s’hi celebraran presentacions, reunions ràpides, espectacles en streaming, i altres activitats.

  • Amb aquestes modificacions i mesures excepcionals, es pretén que només es desplacin a Igualada els professionals que tinguin assegurada l’entrada per algun espectacle per tal d’evitar al màxim les aglomeracions i les interaccions socials.


Entitats programadores, distribuïdores amb més de 3 companyies, institucions *

Preu inscripció: 40€ per entitat**

Dret a la inscripció de fins a 4 persones per entitat

Dret a un màxim de 20 invitacions individuals a escollir prèviament

Dret a comprar anticipadament fins a 3 entrades a preu reduït pels mateixos espectacles pels quals s’ha rebut invitació***

Accés a la Llotja Virtual


*Abans de formalitzar la inscripció, Mostra Igualada validarà que les entitats reuneixin els requisits. Si és necessari, requerirà documentació que acrediti la seva activitat.

**En cas que siguis una entitat programadora però no tinguis pensat viatjar a Igualada, pots seleccionar el tipus d’acreditació “Altres professionals”

*** En els espectacles numerats s’intentarà, en la mesura del possible, que les localitats estiguin juntes. En el cas d’aforaments reduïts, no es podran comprar entrades a preu reduït.


Altres professionals

Companyies, productores, professionals de la cultura a títol individual, etc.

Preu inscripció: 20€ per entitat*

Dret a la inscripció de fins a 2 persones per entitat

Possibilitat de comprar 10 entrades a 5€, dies abans de la venda al públic

Accés a la Llotja virtual


*Els socis de les associacions professionals AADPC, APDC, APCC, ACDC, CDAEC, CIATRE, TTP, El Col·lectiu i Xarxa de Productores, tindran un 50% de descompte en el preu de l’acreditació, sempre hi quan ho especifiquin en el procés d’inscripció.


Per a més informació i sol·licitar la teva acreditació: Aquí

Tags: