Actualitat | Arts escèniques

Data de publicació: 23-04-2021

Elena Carmona nova directora del Teatre Municipal de Girona

També será la directora d'Arts Escèniques de l'Ajuntament de Girona
Data de publicació: 23-04-2021
L'Ajuntament de Girona ha finalitzat el procés de selecció de la direcció d'Arts Escèniques per als propers quatre anys (2021-2025) que, entre altres tasques, inclou encapçalar el Teatre Municipal. La periodista i coordinadora artística Elena Carmona serà la nova responsable i substituirà Jep Sánchez, que va deixar el càrrec per jubilació el mes de juliol passat.

Elena Carmona Sanjuán és llicenciada en Periodisme per la Facultat de Ciències de la Comunicació de Sevilla. Té un postgrau en Gestió i Polítiques Culturals per la Universitat de Barcelona i un postgrau en Direcció i Gestió d’Institucions, Empreses i Plataformes Culturals per la Universitat Pompeu Fabra. En l’actualitat era coordinadora artística de la fàbrica de creació el Graner - Mercat de les Flors. Entre el 2011 i el 2018 va ser coordinadora de projectes a la fàbrica de creació el Graner i cocuradora i directora del Festival Sâlmon. També va ser assistent de continguts del Mercat de les Flors.

La seva incorporació a la direcció d’Arts Escèniques està prevista per al proper mes de maig. La durada del contracte serà per quatre anys, amb la possibilitat d’una pròrroga de dos anys.

Tags: