Actualitat | APGCC

17-03-2021 fins al 11-05-2021

30 minuts amb...

Cicle d'entrevistes online a professionals de la gestió cultural
17-03-2021 fins al 11-05-2021
Localització: Online
Data de publicació: 19-04-2021
30 minuts amb... és un cicle d'entrevistes curtes a professionals de la Gestió Cultural que pretén crear un espai de trobada online a través de l'apropament a un perfil destacable per la seva trajectòria o professió, que coneixerem més d'a prop, més personalment, a través d'una petita entrevista. 

Les entrevistes sempre són en dimarts a les 18:30 h, i es fan a través de l'aplicació Google Meet. Per a rebre l'enllaç i connectar-te caldrà que t'inscriguis. La inscripció és gratuïta.

27 d'abril. 18:30h. 
Carol Duran és gestora cultural, músic, sòcia de l'APGCC i actualment directora del Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona, així com del festival Folk homònim.

Condueix l'entrevista Cristina Abelló membre de la Junta Directiva de l'APGCC i de la Comissió de Desenvolupament Professional de l'APGCC, comissió de treball que ha impulsat aquesta iniciativa.

11 de maig. 18:30h. 
És antropòleg, gestor cultural i especialista en tecnologies de la informació i comunicació pel desenvolupament humà. Actualment forma part del Banc d'Experts de la UE/UNESCO en governança cultural i és director de l'Associació Civil Solar de Perú. 

Condueix l'entrevista Johann Kaucher, membre de la Comissió de Deselvolupament Professional de l'APGCC, comissió de treball que ha impulsat aquesta iniciativa.

25 de maig. 18:30h. 
Ballarí, coreògraf, gestor cultural i soci de l'APGCC. Ha estat al capdavant de projectes com el del Mercat de les Flors. Actualment dirigeix el Festival Grec de Barcelona.

Condueix l'entrevista Cristina Abelló membre de la Junta Directiva de l'APGCC i de la Comissió de Deselvolupament Professional de l'APGCC, comissió de treball que ha impulsat aquesta iniciativa.

Tags: