Convocatòries | Arts escèniques

15-04-2021 fins al 03-05-2021

Subvencions a activitats de dansa de caràcter professional (entitats) CLT013

Termini per sol·licitar l’ajut: del 15 d'abril al 3 de maig de 2021
15-04-2021 fins al 03-05-2021
Localització: Tramitació online
Data de publicació: 16-04-2021
Són subvencions per a activitats de dansa de caràcter professional d’acord amb les modalitats següents:

a) Suport a l’organització d’activitats de formació no reglada per a professionals. Per a aquesta modalitat, només es pot presentar una sol·licitud amb un un únic projecte.
b) Suport a la creació, producció i presentació pública d’espectacles. Es pot sol·licitar la subvenció per a aquelles produccions enteses com a nou espectacle, o bé per a projectes en residència. També les reposicions o revisions d’aquelles creacions en què la producció originaria tingui, com a mínim, 4 anys d’antiguitat. Per a aquesta modalitat, es pot presentar un màxim de tres produccions, cadascuna en una sol·licitud sol·licitud diferent.
c) Suport a l’exhibició d’espectacles. Per a aquesta modalitat, només es pot presentar una sol·licitud amb un un únic projecte.

A qui va dirigit:
 
  • A entitats privades sense ànim de lucre que duguin a terme tota o una part de la seva activitat en l'àmbit de la dansa.
  • A agrupacions sense personalitat jurídica que es reuneixen per a projectes conjunts, sempre que tots els seus membres, que tindran la consideració de beneficiaris, siguin entitats privades sense ànim de lucre.
Per a més informació: Aquí

Tags: