Agenda | Música

06-05-2021 fins al 08-05-2021

FiM. Fira de música emergent i familiar de Vila-Seca

S’obre el període d'acreditació professional
06-05-2021 fins al 08-05-2021
Localització: Vila-Seca
Data de publicació: 06-04-2021
El 7, 8 i 9 de maig de 2021 es durà a terme la FiM, fira de música emergent i familiar de Vila-seca. La FiM Vila-seca és un esdeveniment professional amb vocació de servei al sector a partir dels següents objectius:

  • Dinamitzar el mercat de la música en directe
  • Facilitar la feina dels professionals
  • Millorar les oportunitats artístiques i comercials en els àmbits de la música emergent i la música familiar.

A més d’una programació musical àmplia, diversa i seleccionada, s’oferiran showcases, activitats de networking i matchmaking, trobades ràpides, pitchings, presentacions de projectes i mentories exprés.

La FiM Vila-seca obre el període d’acreditació professional i convoca a:

  • mànagers i professionals del sector
  • responsables de programació de cicles i festivals, festes majors i actes populars
  • responsables de programació de sales de concerts i bars musicals
  • responsables de programació de teatres i auditoris, equipaments de proximitat
  • responsables de programació de campanyes escolars, audicions educatives i programacions familiars
 
La FiM vol ser una eina útil, dinàmica i personalitzada per a cada perfil professional. Es proposaran itineraris específics d’activitat professional i programació artística per a l’àmbit emergent i per a l’àmbit familiar. També hi haurà activitats específiques adreçades a responsables i participants d’iniciatives d’acompanyament artístic, suport a la creació i detecció de talent.

L’àrea PRO de la FiM serà una zona exclusiva del Castell de Vila-secaAbre en nueva ventana, amb espai interior i exterior pensat per a la trobada i l’intercanvi distès entre professionals, accessible durant tota la fira. Es podran reservar també sales per a reunions de treball.

L’activitat professional serà majoritàriament presencial, en la mesura que la situació sanitària ho permeti. Algunes activitats seran virtuals, que s’ampliarà a d’altres propostes si és necessari.

Període de sol·licituds d’acreditació professional
El període de sol·licitud d’acreditacions PRO comença el 18 de febrer de 2021

Des d’on puc sol·licitar l’acreditació ?
Per sol·licitar l’acreditació has de registrar-te primer a l’àrea PRO que trobaràs aquí 

Recorda!
Tot i que sigueu més d’una persona de la mateixa entitat, cada persona assistent ha de realitzar una sol·licitud d’acreditació individual.

Com es confirma l’acreditació sol·licitada?
Les sol·licituds d’acreditació han de ser revisades i aprovades. Quan s’aprovi la teva acreditació, t’enviarem un correu de confirmació. Un cop s’hagi aprovat, hauràs d’inscriure’t a les activitats a les quals vulguis participar. La inscripció a les activitats s’obrirà properament.

En quin format serà la FiM Vila-seca?
L’activitat professional serà majoritàriament presencial, en la mesura que la situació sanitària ho permeti i es podran expedir els certificats de desplaçament necessaris. Algunes activitats tindran una vessant de participació virtual, que s’ampliarà a d’altres propostes si és necessari.

Per a més informació i programa: Aquí

Tags: