Actualitat | La cultura a debat

Data de publicació: 10-02-2021

L'APGCC reuneix online a més d'un centenar de persones que van veure #laculturaAdebat

El debat es va retransmetre el passat dia 9 al vespre a través del canal de Youtube de l'APGCC
Data de publicació: 10-02-2021
Representants de les principals forces polítiques es van enfrontar cara a cara en un debat sobre cultura abans de les eleccions del 14F. Com ja és tradicional, l’APGCC coordina debats polítics sobre cultura en el marc de les eleccions municipals, autonòmiques i europees, i aquest mes de febrer, amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya, ha volgut tornar a posar sobre la taula la cultura i les polítiques culturals amb aquest debat.

La trobada (virtual en aquesta ocasió, donada la situació sanitària), moderada per la periodista Maria Cusó, responsable de cultura de RAC1, va seure al semi cercle a Héctor Amelló, com a representant de CiutadansJenn Díaz, d’Esquerra RepublicanaGemma Lienas, dels Socialites de CatalunyaRamon Arnabat, com a representant d’En Comú Podem, Natàlia Sànchez de la CUP-GManuel Reyes del Partit Popular i finalment Francesc Xavier Ten de JxCat.

L’objectiu d’aquesta activitat és posar el focus en la cultura i oferir a la ciutadania un espai on poder-se informar i debatre sobre les prioritats en matèria cultural per a Catalunya que tenen diferents partits polítics. L’APGCC és qui organitza aquesta activitat, i en aquesta ocasió ha comptat amb la col·laboració de:

Tags: