Agenda | Arts escèniques

17-02-2021 fins al 17-02-2021

Píndola formativa: Com valorar econòmicament les retransmissions en streaming?

Dimecres 17 de febrer, de 10 a 12 h
17-02-2021 fins al 17-02-2021
Localització: Online
Data de publicació: 11-02-2021
Informació important:
  • Quan? Dimecres 17 de febrer de 10 a 12 h
  • On? És una xerrada online, la pots fer des d'on vulguis
  • Quin preu té? És una activitat exclusiva i gratuïta per a socis de les entitats que ho organitzen AADPCAPCCAPdCTTP i APGCC
  • Com m'inscric? INSCRIU-TE AQUÍ abans del proper dilluns 15

El proper dimecres 17 de febrer a les 10 h les persones sòcies de l'APGCC que ho vulguin tenen una cita a la propera píndola escènica formativa. Les píndoles escèniques són formacions que l'APGCC organitza conjuntament amb les associacions sectorials AADPC, APCC, APdC i TTP.

En aquesta ocasió es tracta d'una xerrada en línia amb Cristina Calvet on parlarem de com calcular el catxets i els drets d'imatge de les retransmissions d'espectacles en streaming, tant per obres retransmets en directe com els ja enregistrats i disponibles en internet.

Una de les conseqüències de la situació que la COVID ha generat és una forta crisi de les arts en viu. Les mesures dificulten l'assistència del públic i limiten els aforaments, i és per això que les productores, companyies i les pròpies sales investiguen noves maneres per fer arribar les arts en viu a casa de qui abans hi assistia presencialment. Per això parlarem de drets d’imatge i les diferents variacions del salari catxet en l’adaptació d’un espectacle ja creat per fer-lo via streaming, però també de l’emissió d’una funció ja gravada o la preparació d’un espectacle per a exhibir-ho directament en format online. Durant la segona part de la sessió podrem escoltar el testimoni de casos reals, que compartiran les seves experiències i la seva valoració del procés

Cristina Calvet, advocada Responsable de l’Àrea Legal de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, AADPC. Membre del Comitè científic i professora en el Màster de Dret de la Propietat Intel•lectual i industrial de l’Il•lustre Col•legi d’advocats de Barcelona; també professora en el Màster de Dret de la Societat de la Informació del mateix Il•lustre Col•legi d’Advocats de Barcelona. Docent també, entre d’altres, a la Universitat Internacional de Catalunya (Responsable del Mòdul jurídic del Màster en Gestió Cultural); Centre de Formació IL3 adscrit a la Universitat de Barcelona (Postgrau en Gestió d’Espectacles), entre d’altres.


Tags: