Actualitat | La cultura a debat

Data de publicació: 03-02-2021

Representants de les principals forces polítiques es troben cara a cara en un debat sobre cultura abans de les eleccions del 14F

L’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya organitza una nova edició de ‘La Cultura a debat’, aquest cop online.
Data de publicació: 03-02-2021
Com ja és tradicional, l’APGCC coordina debats polítics sobre cultura en el marc de les eleccions municipals, autonòmiques i europees, i aquest mes de febrer, amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya, torna a posar sobre la taula la cultura i les polítiques culturals en un debat que reuneix representants de les principals forces polítiques.

Enguany, i deguda a la situació sanitària, el debat es farà en versió online i sense públic presencial, però inclourà un xat en directe, que permeti la interacció i fomenti el debat també entre les persones assistents. L’emissió de ‘La Cultura a Debat’ serà el proper dimarts 9 de febrer a les set del vespre, a través del canal de Youtube de l’APGCC.

A taula seuran set representants de grups polítics i la periodista Maria Cusó, responsable de cultura de RAC1, que actuarà com a moderadora durant les dues hores que s’allargarà el debat. Les persones que participen d’aquest debat són Héctor Amelló, com a representant de Ciutadans, Jenn Díaz, d’Esquerra Republicana, Gemma Lienas, dels Socialites de Catalunya, Ramon Arnabat, com a representant d’En Comú Podem, Natàlia Sànchez de la CUP-G, Manuel Reyes del Partit Popular i finalment Francesc Xavier Ten de JxCat.

Consulta aquí els programes electorals:

L’objectiu d’aquesta iniciativa és posar el focus en la cultura i oferir a la ciutadania un espai on poder-se informar i debatre sobre les prioritats en matèria cultural per a Catalunya que tenen diferents partits polítics. L’APGCC és qui organitza aquesta activitat tot i que compta amb la col·laboració de:
La gravació del debat quedarà penjada al canal de Youtube de l’APGCC i es podrà recuperar amb posterioritat.

Tags: