Agenda | Gestió cultural

Data de publicació: 24-01-2021

PÚBLICA 21 | Encuentros Profesionales de Cultura. La Cultura se Mueve

Descomptes per a persones associades a l'APGCC
Data de publicació: 24-01-2021
Aquesta edició de PÚBLICA suposa una oportunitat de suport mutu per a professionals i organitzacions culturals. Mai aquesta jornada ha presentat tants canvis, necessitats i experiències noves per compartir, i és que després de 10 anys de presencialitat, PÚBLICA 21 s'adapta a les noves circumstàncies i es farà online en la seva totalitat, els dies 23, 24 i 25 de febrer de 2021.

PÚBLICA 21 suma nous formats. Connexions en directe amb professionals després d'haver escoltat les seves experiències durant el 2020, els seus projectes i reptes de cara el 2021. Actualitzen les agendes buscant noves formes de col·laboració. Box Office per a què les persones participats interactuin entre elles i amb els ponents, facin preguntes i exposin els punts de vista. 
 
Enguany amb la inscripció a PÚBLICA 21, tindràs accés a tots els continguts i podràs connectar-te amb la resta de participants a través de la plataforma de networking pròpia de la jornada durant tot l'any.

Consulta les tarifes d'inscripció i fes la teva a la pàgina de la jornada. Les persones associades a l'APGCC tenen un descompte de més del 30%. Demana el codi de descompte per a fer la teva inscripció

Tags: