Convocatòries | Arts escèniques

11-01-2021 fins al 31-01-2021

L'Oficina de Foment de les Arts de Girona obre el termini de presentació de propostes per actuar al cicle “A Prop” 2021

Es poden presentar sol·licituds per participar-hi fins al 31 de gener
11-01-2021 fins al 31-01-2021
Localització: Tramitació online
Data de publicació: 11-01-2021
L’Oficina de Foment de les Arts ha obert el termini de presentació de propostes artístiques per actuar a l’edició d’enguany del cicle de talents emergents “A Prop”. La iniciativa s’adreça a creadors i creadores emergents de les comarques gironines que tinguin un projecte en l’àmbit de la música, les arts escèniques, o les arts visuals, audiovisuals o pluridisciplinars.

Les propostes rebudes seran avaluades per una comissió de personal tècnic municipal que en farà una selecció, tenint presents criteris artístics i d’adequació tècnica als equipaments i característiques dels espais on es mostraran. Els projectes seleccionats podran participar en la segona edició del cicle “A Prop”, que tindrà lloc entre els mesos d’abril i juliol de 2021.

L’“A prop” és una programació cultural de petit format que vol mostrar les propostes artístiques de creadores i creadors emergents de les comarques gironines als diversos barris de Girona. A través dels centres cívics, de les biblioteques municipals i dels espais joves de la ciutat, aquest cicle s’ofereix com un aparador per als creadors, dóna un impuls a la visibilitat d’artistes amb poc recorregut professional i, alhora, apropar la cultura a tots els gironins i gironines. 

L’Ajuntament de Girona lidera i impulsa aquest cicle a través del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. Es tracta d’un projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona.

El termini per presentar les propostes artístiques finalitzarà el dia 31 de gener.

Podeu consultar més informació sobre la iniciativa i accedir al formulari al web del cicle.

Tags: