Actualitat | APGCC

Data de publicació: 18-12-2020

L'APGCC estrena nova Junta Directiva

L'Associació ha celebrat eleccions aquest mes de desembre, i ha triat l'equip que guiarà les línies de treball fins a 2023
Data de publicació: 18-12-2020
Aquest 17 de desembre l'Associació de Professionals de la Gestió Cultural ha celebrat eleccions per triar nou equip de Junta Directiva, en finalitzar a aquest 2020 el mandat de l'equip que ha liderat l'Associació des de 2017.

Les eleccions s'han fet de manera telemàtica, a través de l'espai d'intranet de cada persona sòcia, i les votacions han estat habilitades des de dijous 17 de desembre a les 10 h, durant 24 h. La presentació de la única candidatura presentada es va fer el mateix dijous 17, a les 18 h, durant l'Assemblea Extraordinària de persones sòcies, convocada amb aquest fi i que també s'ha celebrat de manera online.

La Junta sortint ha aprofitat per compartir amb tota la base social un informe de balanç del seu mandat (2017-2020), que repassa tots els projectes i fites que han liderat durant aquests anys a l'APGCC, i ha donat les gràcies a l'Associació i a l'equip d'oficina per aquest temps d'aprenentatge, treball i projectes compartits. Així mateix, han agrait al nou equip la seva volutat de relleu i els han felicitat per l'empenta i les ganes demostrades durant la presentació a l'Assemblea.

De la mateixa manera, el nou equip de Junta, que comparteix dos membres amb l'anterior, ha mostrat la seva voluntat de continuar amb algunes de les tasques pendents de l'anterior mandat, així com incorporar nous objectius i estructures de treball.

La nova Junta Directiva, aprovada amb un total de 79 vots a favor, està formada pel següent equip. Coneix-los:
David Roselló i Cerezuela (President)
Maria Thorson Bofarull (Vicepresidenta)
Mireia Trias i Gallego (Secretària)
Cristina Abelló Aguilera (Tresorera)
Angela Alonso García (Vocal comunicació)
Raül Carretero Campderrós (Vocal Identitat Professional)
Cristina Cinelli Pina (Vocal desenvolupament professional)
Agnès Fort Rocamora (Vocal Territori)
Clara Garí Aguilera (Vocal Territori)
Pep Marés Sobirà (Vocal desenvolupament professional)
Raul Marin (Vocal identitat professional)
Rosa M. Muga Ocaña (Vocal Identitat Professional)
Judit Plana Jansana (Vocal comunicació)

Tags: