Actualitat | APGCC

15-12-2020 fins al 15-12-2020

Inscripcions obertes per a la Jornada XOC 2020

L'edició d'enguany del XOC serà el proper 15 de desembre i es celebrarà online
15-12-2020 fins al 15-12-2020
Localització: Online
Data de publicació: 25-11-2020
El XOC és una trobada de professionals de la gestió cultural organitzada per l'APGCC des de 2001 en forma de Simposi bianual. L'any 2015 aquesta jornada ja va prendre el nom de XOC (Xarxa Oberta i Comunicació), i aquest 2020 per primer cop el XOC es trasllada a la xarxa i esdevé, alhora que online, una jornada anual.

Després de l'èxit de l'edició 2019, celebrada a la Nau Bostik, la Comissió de Desenvolupament de l'APGCC que programa el XOC va valorar postivament convertir-la en una trobada anual. Enguany, i més donades les circumstàncies, la Junta Directiva i la Comissió consideren imprescindible lluitar per a fer la jornada de 2020, per tal d'afavorir (fins i tot durant una pandèmia) la possibilitat d'un espai de trobada per a professionals del sector, en un moment en què aquest trontolla per tot arreu, i on les reflexions conjuntes poden ser una gran eina. És precisament aquest el punt de partida de la jornada, que porta per títol 'La Cultura Continua', i que pretén enfocar-se cap a un discurs més aviat constructiu des d'on reflexionar cap a on va la cultura ara mateix, l'abans i el després. La jornada ha estat ideada especialment pels membres de la comissió Cristina Abelló i Gerard Calderón.

La jornada consta aquest any de 3 activitats principals: un diàleg d'obertura, una taula rodona i una nova edició del XOC amb..., una activitat que ja es va fer en format presencial a l'edició de 2019 i que després de l'èxit de valoració es repeteix aquest any en format online. A més, el periodista Oriol Puig Taulé, cronista i crític a la revista Núvol, seguirà totes les ponències i debats que es produeixin durant la jornada i presentarà la crònica durant l'estona final de la jornada, a manera de cloenda. Durant tot el matí, a més, es podrà seguir la jornada també a través del seu compte de Twitter. La informació sobre les persones que hi participen i les activitats la trobaràs completa al web del XOC.

La jornada és gratuïta per a persones sòcies de l'APGCC i té un preu d'inscripció general de 10€. El XOC vol ser, un any més, un punt de trobada de professionals de la gestió cultural per a compartir i aprendre sobre la professió i el sector. Aquest any, ens trobem des de casa.

Tags: