Agenda | Música

12-12-2020 fins al 12-12-2020

Jornada de formació sobre gestió i organització d'esdeveniments musicals

Inscripció gratuïta per aquesta jornada del proper 12 de desembre
12-12-2020 fins al 12-12-2020
Localització: Online
Data de publicació: 09-11-2020
L’Associació Xàfec, xarxa de festivals de música de Catalunya, i La Marfà – Centre de Creació Musical presenten la tercera edició de la jornada de formació sobre gestió i organització de festivals i esdeveniments musicals.

La jornada se celebrarà online el dia 12 de desembre, de 10 a 13.30 h, i tractarà sobre els models de gestió, les assegurances i el valor afegit dels festivals de música.

Us podeu inscriure gratuïtament a la web de Xàfec.

La jornada de formació es centrarà en dos tallers i una taula rodona, així com una presentació dels projectes de La Marfà – Centre de Creació Musical de Girona.

La primera taula tractarà sobre formes jurídiques i models de gestió d'un festival (cooperatives, associacions, societats), on s’analitzarà com afecten aquestes formes en la presa de decisions, des de la gestió artística fins la gestió econòmica, passant per tots els aspectes fonamentals de l'organització d'un esdeveniment musical.

La segona taula abordarà el valor afegit i elements singulars en la concepció d’un festival: territori, suport a la creació, turisme, comunitat, acció social...

El taller pràctic versarà sobre les assegurances per a festivals (RC, suspensió, climatologia, altres), impartit per Dionís Aymar d’Araytor Correduria i explicarà quines assegurances cal contractar a l'hora d'organitzar un esdeveniment, si els esdeveniments es poden protegir davant d'una pandèmia o com ha canviat el sector de les assegurances amb la crisi sanitària.

La Marfà – Centre de Creació Musical presentarà alguns dels artistes que estan treballant actualment en nous projectes de creació, en el marc del Programa d’acompanyament artístic i del Programa de coproduccions.

La jornada de formació està organitzada per l’Associació Xàfec, Xarxa de festivals de música de Catalunya i La Marfà – Centre de Creació Musical, amb la col·laboració de L’Auditori de Girona, Casa de la Música del Gironès i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i amb el suport del Departament de Cultura. Generalitat de Catalunya.

Tags: