Convocatòries | Arts escèniques

Data de publicació: 21-08-2020

Obertes les inscripcions al dossier de professionals d'arts escèniques i música de la Selva 2021

El termini per presentar propostes finalitza el 20 de setembre de 2020
Data de publicació: 21-08-2020
Obert el període d'inscripcions per formar part del Dossier de professionals de les arts escèniques i la música de la Selva 2021

En el marc de la iniciativa SelvaCultura, el Consell Comarcal de la Selva fa una crida a les companyies d’arts escèniques i música de la comarca que vulguin formar part de la quarta edició del “Dossier de professionals de les arts escèniques i la música de la Selva”.

La finalitat del dossier és donar a conèixer els artistes i companyies, i facilitar una eina de contacte als programadors culturals, i molt especialment als ajuntaments de la comarca de la Selva.

En poden formar part els professionals i companyies que treballin qualsevol disciplina dins les arts escèniques (dansa, teatre, circ, etc.) i la música, que tinguin un espectacle per exhibir i que demostrin una trajectòria artística suficient.

Aquesta iniciativa forma part d’una estratègia de desenvolupament en l’àmbit cultural-creatiu a la comarca. En el context actual, en què el sector cultural es veu afectat de manera especialment greu per la crisi derivada de la COVID-19, el Dossier vol ser una eina més a favor de la reactivació de la cultura als municipis de la Selva.

Les inscripcions es poden formalitzar a través del formulari online.

Tags: