Agenda | Música

Data de publicació: 09-09-2020

Sónar presenta una edició extraordinària de Sónar+D: Sónar+D CCCB

18 i 19 setembre 2020 al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, gratuït
Data de publicació: 09-09-2020
Després de posposar les edicions 2020 de Sónar Barcelona i Sónar+D fins al juny del 2021, Sónar celebra una edició extraordinària de Sónar+D els dies 18 i 19 de setembre al CCCB, l'espai on va néixer i va créixer el festival.

Aquesta nova trobada, denominada Sónar+D CCCB, tindrà un format i continguts dissenyats específicament per al context actual i amb la mirada posada en nous futurs imaginables en la intersecció de la cultura, l'art i la tecnologia. El projecte neix amb la vocació d'atendre les necessitats i inquietuds de les comunitats creatives, tant locals com internacionals.

Sónar+D CCCB serà un esdeveniment fonamentalment on-line, gratuït i obert a tothom, amb la possibilitat d’acollir públic presencial en funció de l'evolució de la normativa vigent respecte a aforaments.

Així i tot, Sónar+D vol desafiar les limitacions tant físiques com virtuals, imaginant formats per compartir coneixement i experiències. Serà una edició més reflexiva, que comptarà amb una extensa programació d’activitats participatives i col·laboratives en la qual no faltaran les conferències, les masterclasses, les demos, els workshops, els formats performatius i les activitats de networking habituals del festival.

El festival treballarà amb les comunitats de la ciutat que participen i donen suport al projecte any rere any, i mirarà més enllà de les nostres fronteres connectant ciutats i col·laborant amb esdeveniments com els festivals TodaysArt (La Haia), Reworks (Tessalònica) i Unsound (Cracòvia), amb els quals comparteix dates i un projecte comú, la plataforma We Are Europe, amb qui ha estat treballant els darrers cinc anys.

Aquesta activitat forma part de Sónar

Tags: