Convocatòries | Gestió cultural

08-09-2020 fins al 30-09-2020

Convocatòria del Premi Corona Cultura

Pepe Zapata i Joan Oller, socis de l'APGCC, són membres del jurat del certàmen
08-09-2020 fins al 30-09-2020
Localització: Presentació online
Data de publicació: 08-09-2020
La Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC) i BBVA posen en marxa el Premi CoronaCultura amb l’objectiu de reconèixer la innovació entre aquelles empreses, entitats, equipaments i professionals que han generat noves propostes culturals, adaptades a la situació generada pel COVID-19, o han incorporat nous plantejaments a l’activitat que s’estava fent fins el moment. 

S'hi poden presentar accions culturals de nova creació o adaptades a la nova situació generada pel Covid-19, que s’hagin iniciat entre el 14 de març i el 30 de setembre, que aportin
un valor de creativitat addicional. Poden ser propostes de música, arts escèniques, literatura, audiovisual i arts visuals.

A qui s'adreça?
  • Entitats i associacions sense ànim de lucre
  • Petites i mitjanes empreses de la cultura o d’altres sectors
  • Professionals de la cultura
  • Equipaments culturals

Per participar cal entrar a la pàgina web de la Fundació Antigues Caixes Catalanes (www.fcaixescatalanes.cat) i omplir el formulari que apareix a l’apartat Inscripció del Premi. La data límit de presentació de les propostes és el 30 de setembre de 2020. Per a qualsevol consulta relacionada amb la participació i presentació de la proposta cal adreçar un correu electrònic a fundacio@fcaixescatalanes.cat. La difusió dels guanyadors/res es farà pública a través de la pàgina web i xarxes socials de la FACC al mes de novembre de 2020.

Entre els criteris de valoració de les candidatures es tindrà en compte l’originalitat, la innovació, l’impacte cultural, social i educatiu, i la capacitat d’adaptació a la nova situació.

Primer premi: 5.000€
Segon premi: 3.000€
Tercer premi: 2.000€
Documents relacionats
Premi Corona Cultura_Bases

Tags: