Actualitat | APGCC

Data de publicació: 15-09-2020

Inici del programa de mentoria 2020

Aquest mes de setembre arrenca la 3a edició del programa programa ImpulsA't, projecte de mentoria de l'APGCC.
Data de publicació: 15-09-2020
Enguany el programa ImpulsA't torna a créixer. I és que a cada edició el programa de mentoria ha anat ampliant el número de professionals que reben mentoria per a reorientar la seva carrera professional. 

A la primera edició, realitzada durant el curs 2018-2019, s'hi van acollir 6 persones, a la de 2019-2020 (finalitzada el passat mes de maig) la xifra es va incrementar en 12 professionals mentorades. Per a l'edició actual el programa aparella a 19 persones mentorades amb 12 mentores, totes elles sòcies de l'APGCC.

L'inici del programa serà a finals d'aquest mes de setembre i es preveu que finalitzi a finals de desembre.

L’objectiu del programa és facilitar la transferència de coneixements entre professionals amb llarg bagatge i coneixement del sector i aquelles persones que necessitin d’un suport per definir o reorientar el seu propi itinerari professional, bé per voler introduïrse en el sector, o bé per reincorporar-se després d'un atur.

Per aquesta edició aquestes són les persones mentores:

Anita Lüscher
Beatriu Daniel
Carme Sais
Esteve  León
Jordi Padró
Jordi Pardo
Paula Vallejo
Pep Marés
Sandra Costa
Xavier Fina
Taína López

El programa està coordinat per Jaume Colomer, soci també de l'APGCC, amb el suport d'Andreu Garrido, membre de la Junta Directiva,  i l'oficina tècnica de l'entitat.Tags: