Actualitat | Polítiques culturals

Data de publicació: 03-09-2020

Àngels Ponsa, nova consellera de Cultura

La Conselleria de Cultura de la Generalitat canvia de Consellera en la remodelació del Govern anunciada pel President Quim Torra
Data de publicació: 03-09-2020
Ramon Tremosa, Miquel Sàmper i Àngels Ponsa. Aquests són els noms que ha triat el president de la Generalitat, Quim Torra, per suplir Àngels Chacón, Miquel Buch i Mariàngela Vilallonga en la remodelació del Govern que s'ha resolt aquest setembre. Tremosa, exeurodiputat i alineat amb Puigdemont, assumirà Empresa i Coneixement, cartera que deixa Chacón, l'única membre del Govern que mantenia el carnet del PDECat. Sàmper, regidor a Terrassa, substitueix Miquel Buch a Interior, mentre que Àngels Ponsa, alt càrrec a Cultura i nascuda el 1960 a Artesa de Segre (Noguera), pren el relleu de Mariàngela Vilallonga. Aquests canvis arriben tres dies després que Puigdemont estripés el carnet del PDECat i es procedís al buidatge institucional de la formació que actualment lidera David Bonvehí. 

Vilallonga va entrar a Cultura per substituir Laura Borràs l'any passat, just abans de les eleccions espanyoles de l'abril del 2019 en les quals Borràs va ser la número dos de JxCat per darrere de Jordi Sànchez. Ara és rellevada per Ponsa, una alt càrrec que ja havia estat diputada al Parlament.

Tags: