Convocatòries | Gestió cultural

15-06-2020 fins al 31-08-2020

Prestació extraordinària per a subministraments bàsics per a professionals de la cultura

Modificació de la prestació d’atur per a professionals de la cultura
15-06-2020 fins al 31-08-2020
Localització: Tramitació online
Data de publicació: 13-08-2020
La prestació consisteix en un ajut extraordinari per a la sostenibilitat econòmica dels professionals de les arts escèniques, les arts visuals, la música i l'audiovisual, i d'altres activitats culturals, que amb motiu de la crisi sanitària han vist afectada de forma molt negativa la seva liquiditat i també el manteniment dels llocs de treball que depenen de l'exercici de la seva activitat. L'abonament de la prestació es realitzarà en un pagament únic amb l’objectiu de facilitar l’adquisició de subministraments bàsics.

Termini per presentar les sol·licituds: del 15 de juny al 31 d'agost de 2020 (si la dotació pressupostària designada no s'ha exhaurit abans). 

Podeu consultar la llista dels ajuts atorgats i denegats en el web del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. El pagament dels ajuts atorgats començarà a partir del 31 de juliol.


La petició genèrica no és vàlida per a la presentació de les sol·licituds d'aquest tràmit. Les sol·licituds presentades per petició genèrica no es tindran en compte i la data de presentació serà la data en què es presenti la nova sol·licitud utilitzant el formulari específic que trobeu en aquest tràmit.

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

A qui va dirigit?  A les persones professionals de les arts escèniques, arts visuals, música i audiovisual, i d'altres activitats culturals suspeses per raó de la crisi sanitària a Catalunya.