Agenda | Música

28-08-2020 fins al 28-08-2020

Festival: Eufònic Pro

Obert el termini d'acreditacions per a l'Eufònic Pro, que se celebrarà el proper 28 d'agost
28-08-2020 fins al 28-08-2020
Localització: Sant Carles de la Ràpita (Tarragona)
Data de publicació: 17-08-2020
La trobada internacional enttre professionals de la cultura de l'Eufònic Pro manté enguany algunes de les activitats presencials i donarà cobetura telemàtica a tota la sea programació. 

El 28 d'agost arrenca aquest espai de trobada entre professionals, programadors, comissaris i gestors culturals nacionals i internacionals amb creadors i artistes catalans de naturalesa digital i performàtica; un espai de contaminació artística i intercanvi de coneixements per afavorir la professionalització del nostre talent així com la seva visibilitat i mobilitat que combina activitats presencials i telemàtiques per a la difusió de les arts i per recolzar el treball dels artistes que, donat aquest context, investiguen també formats performatius híbrids on la telepresència es combina amb l’embodiment o personificació.

El programa està dissenyat perAntònia Folguera (comissària de Sónar +D) i Marta Oliveras (El Álamo Creative Management), i inclou una sèrie d'activitats presencials i en streaming com ara Xerrades, B2B, presentacions, taules rodones, Master classes... Consulta la programació completa.

L'acreditació professional és gratuïta i està oberta fins el proper 21 d'agost. Pots fer les teves consultes a cristina@eufonic.net. INSCIPCIONS AQUÍ

Tags: