Actualitat | APGCC

Data de publicació: 29-07-2020

Estiu a l'APGCC

Tot i la davallada en l'activitat cultural aquest mes d'agost, l'APGCC segueix funcionant online
Data de publicació: 29-07-2020
Aquest mes d'agost l'oficina de l'APGCC continua treballant i oferint serveis a persones sòcies i a professionals de la gestió cultural. Durant aquest període, vacacional per a molta gent, l'atenció serà preferentment a través del correu electrònic, la bústia de la intranet per a persones sòcies i el formulari de contacte per a la resta.

D'aquesta manera, l'APGCC continua la seva tasca d'actualització del sector, a través de l'apartat de notícies del web i les xarxes socials (Facebook, Twitter i Linkedin). També continuen els serveis d'actualització de la borsa laboral exclusiva per a sòcies, l'atenció en assessoraments i acompanyaments laborals i jurídics.

Durant aquest període, des de l'oficina de l'APGCC també treballem per a completar el calendari de formacions i jornades de 2020, que entre gener i juny ja ha organitzat un total de 11 formacions, 9 de les quals s'han realitzat online, 3 jornades i 2 trobades de persones sòcies. 

També durant aquest mes d'agost es farà la ressolució del Programa ImpulsA't de Mentoria, que al setembre inicia la seva 3a edició.

Escriu-nos, aquest agost més que mai també som al teu costat! 

Tags: