Agenda | Gestió cultural

28-07-2020 fins al 28-07-2020

Fons d'Ajut Euroregional Covid-19 : trobada professional

Occitanie en scène organitza una trobada per a presentar projectes a la convocatòria dels Fons d'Ajut Euroregional Covid-19
28-07-2020 fins al 28-07-2020
Localització: Trobada professional online
Data de publicació: 23-07-2020
Dins del marc de la Coopérative de projets européens et internationaux, Occitanie en scène organitza el 28 de juliol de 2020, en col·laboració amb l’Euroregió, l’Institut Ramon Llull, l’Institut Català de les Empreses Culturals i l’Institut d'Estudis Baleàrics, una trobada professional sobre el Fons d'Ajut Euroregional Covid-19.

A diferència de les anteriors convocatòries de projectes de l’Euroregió, el Fons d'Ajut Euroregional Covid-19 s’organitza amb una única fase de selecció, que es tancarà el 31 d’octubre de 2020.

Aquesta videoconferència pretén:
  • Permetre i facilitar la trobada entre els i les agents culturals d’Occitània, illes Balears i Catalunya que vulguin presentar un projecte conjunt a la convocatòria en qüestió,
  • Desenvolupar una metodologia d’escriptura i de replantejament dels projectes.

Matí – 10:00 a 13:00
  • Presentació dels futurs projectes euroregionals en preparació, orientació sobre els socis potencials en cada territori elegible, identificació de les expectatives i de les necessitats dels candidats, comprensió de les dinàmiques i dels reptes territorials. Amb un/a representant de cadascun dels organismes que hi col·laboren.
Tarda – 14:30 a 16:30
  • Consells sobre les tècniques de redacció per respondre a la convocatòria del Fons d'Ajut Euroregional Covid-19.
Animador i conductor: David Irle (Aladir Conseil).

Si vols assistir a aquesta trobada professional, t'hi has d'insciure abans del 26 de juliol, a través del qüestionari en línia. El dilluns 27 de juliol rebreu els vincles i les instruccions per seguir la trobada professional.

Important: aquesta trobada professional s’adreça a les entitats, estructures, empreses... que volen presentar efectivament una sol·licitud al fons.

Tags: