Convocatòries | Gestió cultural

19-06-2020 fins al 10-07-2020

S'obren les convocatòries de les beques i subvencions de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Girona

Oficina de Foment de les Arts de l'Ajuntament de Girona
19-06-2020 fins al 10-07-2020
Data de publicació: 19-06-2020
Ajuts Girona Kreas
Ajuts consistents en beques i subvencions destinades a fomentar la formació, la creació i la producció artística, vinculades a la ciutat de Girona, en relació amb els camps artístics de la música, el teatre, la dansa, el circ, la literatura, les arts visuals, els audiovisuals, els videojocs i multimèdia i la cultura tradicional i popular. Més informació.

Subvenció Amplia Cultura
La subvenció Amplia Cultura és per a activitats culturals complementàries a l’oferta municipal o amb finalitat inclusiva i d’acció social. Aquestes subvencions es destinen a suport a activitats culturals, de promoció i exhibició, en l’àmbit de les arts escèniques, musicals, visuals, audiovisuals, literatura, cultura popular i tradicional, patrimoni cultural, que complementin l’oferta cultural municipal i que, per tant, cobreixin activitats amb poca oferta o inexistent. Més informació.

Termini de presentació de sol·licituds: fins al 10 de juliol de 2020

A la pàgina web de l’Àrea de Cultura hi trobareu tota la informació pràctica necessària per poder-hi participar. Us recordem que des de l’Oficina de Foment de les Arts resoldran els dubtes que puguin sorgir a l'hora de presentar-les.