Convocatòries | Música

15-06-2020 fins al 22-06-2020

Primavera Pro 2020: Ideas Showroom online

Oberta la convocatòria de projectes
15-06-2020 fins al 22-06-2020
Data de publicació: 15-06-2020
Primavera Pro expandeix la conferència a l'univers online en una edició especial que se celebrarà entre el 21 i el 24 de juliol.

Un dels apartats més icònics de Primavera Pro, Ideas Showroom, ha estat reformulat per a aquest nou format en col·laboració amb Catalan Arts, la marca d'internacionalització d'empreses culturals impulsada per l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), amb l'objectiu de donar cabuda a les empreses, startups i projectes locals que desitgin presentar la seva iniciativa, així com els plans activats per a fer front a la situació excepcional causada per la COVID-19. D'aquesta manera, Primavera Pro es manté ferm al seu compromís d'actuar com a altaveu internacional del talent i l'emprenedoria locals.

A més de les entitats catalanes que ja havien confirmat per a 2020, s'obre una nova convocatòria per a ampliar l'espectre de professionals representats en la conferència. Si posseeixes o formes part d'una empresa, plataforma, startup, associació o iniciativa amb seu a Catalunya, pots fer arribar la teva proposta fins al 22 de juny a través d'aquest formulari.

Si ets seleccionat, hauràs de crear una càpsula audiovisual d'un màxim de 5 minuts per presentar el teu projecte. El contingut estarà disponible per a tots els acreditats en la plataforma privada de Primavera Pro, potenciant la seva visibilitat. També podràs participar i tenir accés a tots els continguts i zones de networking d'aquesta edició online de Primavera Pro.

Tags: