Actualitat | APGCC

Data de publicació: 03-06-2020

Biblioteques i museus protagonitzen la tercera trobada 'Cultura al límit'

L'APGCC convoca la 3a edició de les trobade on-line de reflexió conjunta 'Cultura al límit'
Data de publicació: 03-06-2020
Més d'una seixantena de professionals de biblioteques s'ha sumat a la tercera edició de les trobades online 'Cultura al Límit', celebrada aquest dimarts 2 de juny a les sis de la tarda. 

En aquesta ocasió hi ha hagut professionals participant des de diferents municipis de l'estat espanyol. Bibliotecas y museos con-Covid era el títol de la sessió, i les professionals encarregades d'obrir la sessió han estat Carme Fenoll, bibliotecària i actual cap de gabinet del rector de la Universitat Politècnica de Catalunya; Jacqueline Glarner, museòloga especialitzada en comunicació; i Marián López Fdez. Cao, catedràtica d'educació artística de la Universidad Complutense de Madrid.

Com a les anteriors edicions, Cristina Abelló, sòcia i membre de la Comissió de Desenvolupament Professional, ha estat l'encarregada de moderar la trobada. Àngel Mestres, també soci i membre de la Junta, a més de director de Trànsit Projectes, ha dinamitzat el xat de la sessió amb continguts i propostes, amb una forta resposta de participació per part de les assistents.

L'Associació posa a disposició del sector aquesta trobada digital, en format de vídeo.

Les trobades 'Cultura al límit' són una activitat proposada i produïda per la Comissió de Desenvolupament Professional de l'APGCC.

Tags: