Actualitat | APGCC

Data de publicació: 13-05-2020

La cultura digital protagonitza la segona trobada 'Cultura al límit'

L'APGCC organitza una segona edició de les trobade on-line de reflexió conjunta 'Cultura al límit'
Data de publicació: 13-05-2020
Gairebé un centenar de professionals s'ha sumat a la segona edició participat de la 2a sessió de la Cultura al Límit on-line, celebrada aquest dimarts 12 de maig a les sis de la tarda. El tema plantejat com a punt de partida en aquesta ocasió era la cultura digital i quin espai volem o se suposa que ha d'ocupar. En aquesta ocasió els professionals encarregats d'obrir la sessió han estat Marisol López, directora de l’Àrea de Cultura Digial de l’ICEC, i Enric Martínez-Castignani baríton i director artístic, tots dos membres de l'APGCC.

Com en l'anterior edició, Cristina Abelló, sòcia i membre de la Comissió de Desenvolupament Professional, ha estat l'encarregada de moderar la trobada i Jordi Soler, membre de la junta, de presentar-la. Àngel Mestres, també soci i membre de la Junta, a més de director de Trànsit Projectes, ha dinamitzat el xat de la sessió amb continguts i propostes, amb una forta resposta de participació per part de les assistents.

L'Associació ha posat a disposició del sector aquesta trobada digital, en format de vídeo.

Les trobades 'Cultura al límit' són una activitat proposada i produïda per la Comissió de Desenvolupament Professional de l'APGCC.

Tags: