Actualitat | Música

Data de publicació: 12-05-2020

La 32a edició del MMVV se celebrarà on-line

Les circumstàncies actuals ens obliguen a replantejar el model
Data de publicació: 12-05-2020
La 32a edició del Mercat de Música Viva de Vic no serà com les anteriors. A hores d'ara l'organització busca fórmules per garantir la celebració d’un Mercat professional, obert a tothom i sense cap risc per la salut de les persones assistents, i per això ha optat per la celebració online de l'edició d'enguany. 

Així doncs, la part professional del MMVV 2020 serà digital, tant pel que fa a la trobada professional com a la programació artística. Les dates d’aquesta nova edició s’amplien i seran del 14 al 19 de setembre.

Pel que fa a la trobada professional, s'està treballant en totes les possibilitats que ofereixen webs, aplicacions i XXSS, per a organitzar trobades, presentacions i ponències que contribueixin a promoure la contractació, oferir nous models de negoci i mostrar noves eines de promoció. L'objectiu de l'organització és oferir un Mercat que sigui útil, eficaç i inspirador.

Pel que fa al programa artístic, aquest any es reduirà a una quarantena de propostes, i totes elles seran estrenes. Els concerts programats s’enregistraran en directe durant l’estiu, al teatre i l’auditori de l’Atlàntida, i s’estrenaran al web del MMVV. Aquests concerts gaudiran de les condicions tècniques òptimes per produir una peça audiovisual ben realitzada, ben il·luminada i ben mesclada, un material de qualitat que s’entregarà a l’artista perquè pugui promoure el seu treball. La durada de l'actuació i les condicions econòmiques seguiran el mateix criteri de sempre. El MMVV donarà a conèixer la selecció artística i la resta de continguts a principis de juny.

Sobre els concerts més festius del cap de setmana, tot indica que se’n podran fer en alguns punts de la ciutat. Es programaran més endavant, en funció de la fase de desconfinament en que es trobi Vic al setembre. També es preveuen altres accions per celebrar la música i en les quals la ciutadania hi podrà participar.

Tags: