Agenda | Arts escèniques

24-04-2020 fins al 24-04-2020

Festival Sismògraf. Jornada Pro on-line

Seminari 'Emergència Climàtica i cultura
24-04-2020 fins al 24-04-2020
Data de publicació: 01-04-2020
Aquesta crisi global sense precedents ha arribat en el moment de presentar la programació i les activitats del festival Sismògraf, que just han estat fetes públiques, s'han hagut d'anul·lar. Per respecte a la comunitat artística i professional involucrada, el festival ha decidit mantenir la JORNADA PRO el mateix dia que s'havia de celebrar, el 24 d’abril, de la mateixa manera que van anunciar, però augmentada i virtual.

La sessió està organitzada per Pyrenart amb la col·laboració del Festival Sismògraf d’Olot.

L'organització del Festival ha manifestat la seva solidaritat i suport en aquests moments tan complicats per a la dansa i les arts escèniques. Tot i així fan una crida al compromís amb els creadors i creadores i amb les plataformes que treballen per a mostrar el seus treballs a públic i professionals, per a demanar que els i les professionals inscrits mantinguin la inscripció al festival i participin activament de la Jornada Pro Virtual. El festival es compromet, per la seva banda, a enviar el material artístic de les companyies participants a les persones inscrites. 

Les inscripcions segueixen obertes per a totes les professionals que no ho haguéssin fet. Les persones sòcies de l'APGCC tenen un 50% de descompte en el preu de la inscripció.


Consulta el programa de la sessió al final de la notícia.

Per altra banda, ja està obert el formulari perquè pugueu sol·licitar speed meetings amb les companyies que els interessen. Les sol·licituds es tancaran divendres 17 d’abril. Es pot accedir al formulari a l’apartat “Speed meetings” de l’Espai PRO Sismògraf. Quan es tanqui el termini per sol·licitar-ho, es farà un quadrant i es crearan grups de programadors amb un espectacle amb comú perquè vegin en directe l’exposició de la companyia i es facin preguntes per torns. 
Documentos relacionados de la noticia
Programa PRO Sismògraf 2020

Tags: