Convocatòries | APGCC

Data de publicació: 22-01-2020

Obrim un termini de presentació de propostes per a les formacions de 2020

Ets formador/a en gestió cultural? A l'APGCC volem conèixer les propostes formatives de les persones sòcies per poder fer una borsa de formadors i formadores específiques en gestió cultural
Data de publicació: 22-01-2020
El pla de formació de l’APGCC programa regularment sessions formatives, cursos i tallers que responen a les necessitats de la pràctica quotidiana de la gestió cultural. Per tal d’obrir aquesta proposta formativa a la base social de l’APGCC, obrim una convocatòria per a què totes les persones associades, dedicades total o parcialment a la docència, puguin presentar les seves propostes si així ho desitgen.

El termini de presentació romandrà obert fins el proper 29 de febrer de 2020. Les propostes es recolliran i es valoraran per a incloure-les en l’oferta formativa d’enguany, així com dels propers anys. En el cas de les formacions susceptible a ser programades, l'organització requerirà la informació necessària i pactarà el calendari amb posterioritat.

Es tindran en compte totes les propostes la temàtica de les quals estigui relacionada amb algun aspecte de les competències dels i les professionals de la gestió cultural. 

Les propostes es poden presentar a través d'aquest formulari. Per a qualsevol dubte o consulta et pots adreçar a l’oficina de l’associació a través del correu apgcc@gestorcultural.org o bé al telèfon 93 402 28 27.

Tags: