Agenda | Arts escèniques

09-02-2020 fins al 14-02-2020

FETEN 2020 (Gijón)

XXIX Feria Europea de Artes Escénicas para Niños y Niñas de Gijón
09-02-2020 fins al 14-02-2020
Data de publicació: 15-01-2020
La Fira Europea d'Arts Escèniques per a Nens i Nenes és un espai que promou els intercanvis i la cooperació entre els diferents sectors de creació i distribució d'arts escèniques.

La importància de les arts escèniques per a nens i nenes a l'estat espanyol i a pràcticament tot Europa, fa sorgir la necessitat d'un espai on conjugar, intercanviar, compartir, possibilitar interessos, experiències, coneixements i vincles directes entre programadors, companyies i professionals del sector; tractant tothom d'elevar i dignificar la qualitat d'arts escèniques fetes per a menors.

A totes les edicions de FETEN s'ha mantingut una estructura de Fira, que reuneix a programadors, distribuidors de l'estat Espanyol i d'Europa, la qual cosa significa una forta potència de mercat, però també d'exhibició d'espectacles, fòrums de debat, presentacions de llibres, exposicions, etc. que contribueixen a enriquir tot el que té a veure amb aquest aspecte de la cultura.

Des de la primera edició, al 1991, i dins de la programació, s'han anat celebrant una sèrie de debats i trobades amb el ferm propòsit d'anar a la una en el fet educatiu i teatral. Propostes de destactats especialistes en l'àmbit de les arts escèniques per al públic infantil i familiar des de diferents punts de vista, contribueixen a fer d'aquests debats un fòrum dinàmic per a l'apropament a la problemàtica del teatre dirigit a infants i adolescents.

Consulta la programació de l'edició d'enguany a la web de FETEN.

Organitza: FETEN
Lloc: Gijón

Tags: