Convocatòries | Gestió cultural

Data de publicació: 05-11-2019

La Fundació Carulla obre una convocatòria per a repartir 100.000 euros entre projectes culturals trasformadors

El Premi Lluís Carulla és un guardó biennal que convoquem des de la Fundació Carulla amb l'objectiu d'estimular i fer viables projectes i idees culturals que transformin i millorin la societat catalana.
Data de publicació: 05-11-2019
La Fundació Carulla convoca la aa edició del Premi Lluís Carulla, un guardó bianual amb l'objectiu d'estimular i fer viables projectes i idees culturals que transformin i millorin la societat catalana. Segons el criteri de la convocatòria, un projecte cultural ttransformador és aquell que incorpora processos per provocar impactes sostinguts en el temps en persones, comunitats i territoris. Per tant, la sostenibilitat de la iniciativa és un aspecte clau, així com el treball en xarxa i que afecti com més persones millor.

Concretament la convocatòria dona 70.000 euros al millor projecte, 60.000 dels quals aniran destinats al desenvolupament del projecte i 10.000 a l'acompanyament de mentors culturals i empresarials durant els primers dos anys.

A més també es donaran 15.000 euros a la millor idea, 10.000 per a la incubació i prototipat i 5.000 en acompanyament i mentoria, també.

A més de la dotació econòmica, el premi ofereix acompanyament cultural i empresarial amb la col·laboració d’una xarxa de mentors culturals i de Netmentora i Autoocupació. Durant els mesos de novembre i desembre es presentarà el premi a diversos municipis de Catalunya i durant tot el procés la Fundació atendrà personalment les persones emprenedores culturals que ho demanin.

La convocatòria s'obre el proper 9 de desembre a les 10 h i queda oberta la presentació de candidatures fins el 2 de febrer de 2020 a les 00h.

Consulta les bases del concurs a la seva web. Tot el procés per a presentar el projecte es pot fer on-line.

Es celebraran ara dues primeres reunions informatives a Barcelona al Cente Cívic-Convent de Sant Agustí, dilluns 11 de novembre a les 19 h i dimecres 13 de novembre a les 9.30 h i les 13 h. I després quatre més a Tarrega (25 de novembre), Girona (2 de desembre),  Reus (4 de desembre) i Manresa (9 de desembre)

Aquest és l'enllaç per apuntar-se amb més informació: www.premilluiscarulla.cat/presentacions-territorials

Tags: