Actualitat | APGCC

Data de publicació: 29-12-2019

Què hem fet aquest 2019? T'ho resumim!

Tanquem l'any 2019 amb un resum de les activitats més destacades de l'any
Data de publicació: 29-12-2019
Encarem l'any nou, amb un munt de projectes, objectius i bons propòsits. Abans d'estrenar el 2020, volem que ens acompanyis per un breu recorregut pel 2019. Esperem que el 2020 ens continuïs acompanyant.

Formació
Aquest 2019 hem fet 8 propostes diferents de formació per a professionals: dues edicions dels tallers de perspectiva de gènere, un de gestió de la felicitat, també sobre l'impacte dels projectes culturals, comptabilitat, mapes mentals, eines on-line i subvencions.

Mentoria
Aquest 2019 hem consolidat el projecte de Mentoria. 30 sol·licituds i 14 persones mentorades a través de 10 mentors/es (més del doble que a l'edició anterior). El programa de mentoria és un projecte d'impuls professional adreçat exlusivament a persones sòcies de l'APGCC.

Debats electorals
Aquest 2019, i amb motiu de les eleccions municipals del maig, l'APGCC reprèn l'organització dels debats electorals en matèria de cultura. Entre el 15 i el 21 de maig d'enguany es van fer debats a Tarragona, Girona, Lleida, Barcelona, Olot i Alella.

Formació per a entitats
L'APGCC col·labora de nou en la 3a edició del programa formatiu per a entitats culturals de Gràcia, organitzat per Barcelona Activa i el districte de Gràcia i que ofereix formació a les associacions culturals del districte.

Reforma horària
Aquest 2019 l'APGCC referma el seu compromís amb el Pacte del Temps i se suma al Programa de Formació i Acompanyament a empreses per a la humanització dels horaris i gestió del temps, iniciativa de Barcelona Activa.

Una nova edició de la jornada XOC
El passat 15 de novembre es va celebrar la 3a edició del XOC, una trobada bianual sobre gestió cultural, organitzada per l'APGCC, aquest cop superant les dades d'assistència i participació respecte les edicions anteriors.

Llegeix la crònica escrita per Cristina Abelló, sòcia i membre de la comissió que ha comissariat el XOC, O mira el vídeo resum de la jornada.

Tenim moltes ganes de seguir treballant aquest 2020 al teu costat. Et desitgem un feliç any nou ple de cultura!

Tags: APGCC