Actualitat | APGCC

Data de publicació: 15-10-2019

L'APGCC col·labora de nou en la 3a edició del programa formatiu per a entitats culturals de Gràcia

Barcelona Activa i el districte de Gràcia tornen a comptar amb l'APGCC per oferir formació a mida a les associacions culturals del districte de Gràcia
Data de publicació: 15-10-2019

El programa, que porta per títol 'Programa formatiu pera entitats culturals del barri de Gràcia. Eines per a la planificació, gestió i comunicació' és un programa impulsat per l’Àrea de Proximitat de Barcelona Activa i pel Districte de Gràcia que té com a objectiu oferir una visió dels instruments metodològics propis de la gestió cultural que configuren el procés de gestionar, planificar i desenvolupar un projecte cultural per refermar-ne la seva viabilitat. Les qüestions metodològiques se centren en oferir eines i coneixements per millorar la pràctica professional i recursos per augmentar la capacitat d’influència de les organitzacions participants en el desenvolupament social, econòmic i territorial del barri on desenvolupen la seva activitat. A l'edició d'enguany hi participen 16 entitats i 23 persones.

Aquesta és la tercera edició del programa on l'APGCC dona suport a la coordinació, assistència tècnica i continguts, així com ho va fer a les passades edicions de 2015 i 2017. El curs es va iniciar el passat 8 d'octubre i s'allargarà fins al proper 21 de gener de 2020, cada dimarts de 16.30 a 19.30 h al centre cívic La Sedeta de Barcelona. El curs s'estructura en 9 mòduls formatius, on es tractaran temes com ara la gestió econòmica de les entitats, governança i valors, planificació estratègica o màrqueting i comunicació.

Tags: