Agenda | Música

Data de publicació: 24-06-2024

Festival BONE x Iklectik

Dissabte 29 de juny a les 10 h a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació. Descompte especial per a persones sòcies de l'APGCC
Data de publicació: 24-06-2024

Dissabte 29 de juny tindrà lloc la segona edició del Bone x Iklectik, festival internacional de música experimental que vol ser una trobada de l’avantguarda musical que fa de pont aeri entre els millors talents emergents i els pioners de l’escena experimental de Londres i Barcelona.


Fabra i Coats: Fàbrica de Creació serà l’escenari de la programació diürna, que inclourà, a més d’actuacions musicals, ponències, tallers experimentals oberts al públic familiar i una fira de discogràfiques. L’objectiu és crear espais d’interacció i aprenentatge per generar comunitat al voltant de l’exploració, el pensament i la creació musical experimental. A la nit, la festa continuarà a La Deskomunal.


Primeres actuacions a Barcelona de Bianca Scout i Ecolagbohrsac2021


Una vintena d’artistes del Regne Unit i de Barcelona mostraran en directe les seves propostes d’avantguarda. Des de l’electrònica fins a la música analògica i electroacústica, passant per gèneres com l’ambient, l’art sonor, el modular, el drone, el sound puzzle, el noise, l’industrial, l’abstracte, el downtempo, el live looping o l’improv, el festival suposarà una intensa jornada dedicada a l’exploració de nous camins de creació musical, amb una mirada oberta i actual.


Destaquen les primeres actuacions a Barcelona de Bianca Scout i Ecolagbohrsac2021, com també la presència dels veterans: Zoviet*France, pioners de l’escena underground del K-7 dels anys 80, o de Brood x Cycles, el nou projecte conjunt d’Alex Tuker i Nik Colk Void. També es podrà seguir el concert de Terry Riley’s in C, una orquestra formada per vint membres que interpretaran un clàssic de la música experimental estatunidenca del segle XX, mentre que Turbulente & Eloi El Bon Noi posaran tota la carn a la graella per sorprendre amb un diàleg visual a partir de Live coding i alteracions audiovisuals.


Entre els organitzadors del festival hi ha Empty 6 Pack, segell de música especialitzat en casset resident de la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació.


Tota la informació del festival, aquí.


Fes-te amb el descompte especial per a persones sòcies de l'APGCC contactant al mail comunicacio@gestiocultural.orgTags: