Agenda | Música

Data de publicació: 10-06-2024

Ja està aquí la 36a edició del Mercat de Música Viva de Vic!

Del 18 al 21 de setembre. Descompte especial per a persones sòcies de l'APGCC
Data de publicació: 10-06-2024

El Mercat de Música Viva de Vic tornarà a reunir del 18 al 21 de setembre a professionals, artistes i espectadors amb una programació caracteritzada per la multiplicitat d’influències i de gèneres molt diversos. En total, es farà un repàs al panorama musical a través de 61 concerts de 59 grups i artistes (49 en la programació professional i 10 de la programació de festival).


Activitats de l’Àrea PRO


Concentrades entre el 18 i el 20 de setembre a l’Atlàntida de Vic, les activitats per als professionals giraran entorn de tres eixos fonamentals: els concerts ja mencionats; les presentacions de projectes, d’empreses i dels seus catàlegs artístics (pitchings) i les reunions ràpides (speed meetings). A banda, la programació del MMVV Pro Catalan Arts! inclou altres activitats fruit de la col·laboració del MMVV amb entitats, institucions i associacions del sector musical. 


L’edició d’enguany aposta per la innovació i el desenvolupament digital a través de la presència de Barcelona Music Lab el dijous, i Barcelona Music Tech Hub, el divendres, en dues sessions de pitchings especialitzades en projectes tecnològics. A més, el Barcelona Music Lab cedirà una instal·lació d’art visual presentada al Mobile World Congress i presentarà una proposta musical amb IA incorporada que formarà part de la programació oficial.


L’Associació Professional de Representants, Promotors i mànagers de Catalunya (ARC) i la Cambra de Comerç de Barcelona impulsaran de nou una trobada entre productors musicals i inversors tenint en compte la novetat fiscal segons la qual es poden obtenir deduccions invertint en indústries culturals; i l’Àrea de Públics de l’ICEC presentarà el programa Cultura Jove, que té com a finalitat facilitar l’accés a la cultura als joves de 18 a 30 anys. 


L’Acadèmia de la Música Catalana organitzarà l’activitat ‘Música i pluralitat. Programacions a una Catalunya que ja no és només blanca’, on exposaran els resultats obtinguts d’un informe que han realitzat relacionat amb aquesta qüestió, i el MMVV Pro Catalan Arts! acollirà l’assembla anual d’ASACC, i reunions anuals d’APECAT, ARC i XÀFAC, i una jornada de treball de les sòcies de Mujeres de la Indústria de la Música (MiM).


Consulta tota la programació al següent enllaç.


Les persones sòcies de l’APGCC tenen un descompte especial en la compra de l’abonament professional. Demana el codi al mail comunicacio@gestiocultural.org

Tags: