Agenda | Música

13-06-2024 fins al 15-06-2024

Sónar+D completa un programa que mira al futur més immediat de les indústries creatives

Del 13 al 15 de juny a Barcelona. Descompte especial per a persones sòcies de l’APGCC
13-06-2024 fins al 15-06-2024
Localització: Barcelona
Data de publicació: 24-05-2024

Com afronten les indústries creatives aquesta època de radical transformació? Aquesta i moltes altres qüestions al voltant de la cultura digital tractaran de trobar resposta al Sónar+D 2024.


El panorama creatiu actual s’assembla més que mai al Wild West, amb l’ús generalitzat de la Intel·ligència Artificial, l’imperatiu econòmic del capitalisme de plataformes i les noves fronteres que s’obren amb l’entreteniment immersiu i la realitat augmentada situats al centre de les nostres vides. Aquesta 12a edició de Sónar+D pretén escoltar, veure i entendre com diferents actors s’estan adaptant a la nova realitat.


S’aprofondirà en el cinema creat amb IA durant la 2a edició del +RAIN Film Festival. Hi haurà actuacions multidisciplinàries creades a partir de la IA, que beuen de la dansa, la música i la performance, amb el programa AI & Music powered by S+T+ARTS. Es descobrirà els desenvolupaments més nous en múltiples indústries creatives, entre les quals està, per descomptat, la música, però també la moda, el gaming, el cinema, la literatura i més. I serem també testimonis dels últims avanços en matèria d’immersivitat i entitats digitals, entre moltes altres coses.


El públic podrà navegar aquest programa mitjançant quatre eixos d’acció: els fòrums i xerrades, amb una sèrie de converses a SonarÀgora i Room+D; l’exposició, amb un Project Area amb més de 100 projectes; la performance, amb actuacions multidisciplinàries a Complex+D i Stage+D; i el networking, amb activitats orientades a establir noves connexions entre professionals i ments curioses.


Mentre que la majoria d’aquestes activitats estan obertes a tothom a Sónar de Dia, per tal d’experimentar la totalitat de Sónar+D, hauràs d’aconseguir un SonarPass+D (que inclou Sónar de Dia i Sónar de Nit) o un Sónar by Day Pass (que inclou els tres dies de Sónar de Dia). Tots dos et donaran accés a les sessions matinals exclusives de dijous i divendres. Tots dos tipus de tiquets estan disponibles (en versió estàndard i VIP) a la pàgina web del festival.


Consulta tota la programació del Sónar+D i compra la teva entrada al següent enllaç.


Les persones sòcies de l’APGCC tenen un descompte especial en l’entrada al Sónar+D, contacat’ns a comunicacio@gestiocultural.org per aconseguir-ho.

Tags: